watsapp4

چگونه لوکیشن خود را در واتس‌اپ برای دیگران بفرستیم؟

چگونه لوکیشن خود را در واتس‌اپ برای دیگران بفرستیم؟

ارسال لوکیشن واتس اپ برای  شما ممکن است کار بسیار راحتی باشد اما همزمان می‌تواند برای برخی دیگر هم سوال باشد.

آموزش ارسال لوکیشن در واتس اپ

این روزها بر روی بحث امنیت اطلاعات و حفاظت از حریم خصوصی کاربران همانند عدم سوءاستفاده از موقعیت مکانی آن‌ها تاکید ویژه‌ای می‌شود. اما گاهی اوقات ممکن است کاربران بخواهند موقعیت جغرافیایی خود را با خانواده، دوستان و یا هر فرد دیگری به اشتراک بگذارند.

اینجاست که قابلیت‌هایی همچون اشتراک موقعیت مکانی در برخی اپلیکیشن‌ها می‌تواند مفید واقع شود. واتس‌اپ نیز یکی از این پلیکیشن‌هاست که در ادامه برآنیم با نحوه اشتراک موقعیت جغرافیایی از طریق این اپلیکیشن پیام‌رسان آشنا شویم. برای ارسال لوکیشن در واتس اپ  کافی‌ست مراحل زیر را دنبال کنید:

  • نرم افزار واتس‌اپ را بر روی گوشی خود اجرا کنید
  • روی علامت + در قسمت پایینی و سمت چپ صفحه ضربه بزنید
  • گزینه Locaton را انتخاب نمایید

watsapp1

  • در اینجا، نقشه نمایان می‌شود و می‌توانید موقعیت مکانی خود را مشاهده کنید
  • اگر موقعیت‌تان را تایید می‌کنید، بر روی گزینه Send Your Current Location تپ کنید
  • با انتخاب این گزینه، موقعیت شما در قالب یک پیام به شخص مخاطب مورد نظر شما ارسال می‌شود

ارسال لوکیشن لحظه در واتس اپ

واتس‌اپ امکان دیگری را نیز در قالب ویژگی  Share Live Location  یا ارسال لوکیشن لحظه برای کاربران خود فراهم کرده است.

این قابلیت نیز برای اشتراک موقعیت مکانی است اما با این تفاوت که برای موقعیت‌هایی به کار می‌رود که ممکن است شما برای مدت طولانی در آن منطقه نباشید و جابجا شوید. در این حالت، واتس‌اپ موقعیت شما را به طور مداوم رصد کرده و با بروزرسانی‌هایی که انجام می‌دهد، محل دقیق قرارگیری‌تان را برای شخص مخاطب ارسال می‌کند. برای استفاده از این قابلیت، می‌توانید مراحل زیر را انجام دهید:

  • نرم افزار واتس‌اپ را بر روی گوشی خود اجرا کنید
  • روی علامت + در قسمت پایینی و سمت چپ صفحه ضربه بزنید
  • گزینه Loction را انتخاب نمایید

watsapp2

  • بر روی گزینه Share Live Location کلیک کنید. در اینجا می‌بایست به واتس‌اپ اجازه دهید تا به موقعیت‌تان دسترس داشته باشد. اگر تاکنون این اجازه را نداده‌اید، می‌بایست آن را فعال کنید
  • بعد از صدور اجازه، در این مرحله باید زمان مورد نظر برای اشتراک‌گذاری موقعیت خود را مشخص کنید
  • با انجام مراحل فوق، موقعیت شما در قالب یک پیام به شخص مخاطب مورد نظر شما ارسال می‌شود
  • قابلیت اشتراک موقعیت به صوت زنده، پس از اتمام زمان تعیین‌شده غیرفعال می‌شود. این امکان نیز برای کاربران فراهم شده تا در صورت تمایل، این ویژگی را به صورت دستی و با انتخاب گزینه Stop Sharing غیرفعال کنند

watsapp3

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *